Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Verenigingsmarkt op Zomerfestival.IJmuiden in 2016

Verenigingsmarkt tijdens de jaarmarkt.

De verenigingsmarkt maakt dit jaar onderdeel uit van de drukbezochte Jaarmarkt! Het wordt ieder jaar drukker, leuker en gezelliger op de langste Jaarmarkt in de gemeente Velsen. De Verenigingsmarkt biedt verenigingen een unieke kans om zich te presenteren bij een groot publiek. Welke vereniging wil dit nu niet?

Door de inzet van vele vrijwilligers bestaan de verenigingen. Het zijn mensen die trots zijn op hun vereniging, die een belangrijke rol vervullen in onze maatschappij.

Om al die prachtige verenigingen te ondersteunen, krijgen zij nu een unieke kans. Op de vijfde verjaardag van het Zomerfestival.IJmuiden zal de Jaarmarkt uitgebreid worden met de Verenigingsmarkt, waar alleen verenigingen en stichtingen zich kunnen presenteren.

De Jaarmarkt is dit jaar op zaterdag 22 juli 2017 en start om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Met elkaar mogen we trots zijn op een rijk verenigingsleven in Nederland.

Veelvuldig staan de ledenaantallen van verenigingen onder druk. Of hebben zij moeite met bestuursleden en vrijwilligers te vinden. De verenigingsmarkt is een prima manier om meer leden en vrijwilligers te werven. Ook is het mogelijk om demonstraties te geven om de vereniging nog meer te promoten. De kramen en grondplaatsen zijn gratis voor verenigingen en stichtingen.