Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Clown Japie en Aart Piraat op het Zomerfestival.IJmuiden

Kindermiddag met clown Japie en Aart Piraat.

Naast de techniekworkshops van Mad Science zal tijdens de kindermiddag ook clown Japie en Aart Piraat langskomen om alle kinderen te vermaken en blij te maken.


Clown Japie
.

Deze stralende clown heeft inmiddels al jaren ervaring en is echt leuk. Zonder overdrijven heeft hij al duizenden kinderen blij gemaakt met zijn acts en stond Clown Japie al zeker 1000 keer op een podium met zijn kindershows. Inmiddels is Clown Japie landelijk bekend geworden met zijn acts, shows en andere optredens. Sinds een aantal jaar werkt Clown Japie samen met de KNVB voor en tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. En voor de sportieve klanten is Clown Japie jaarlijks te bewonderen bij de Dam tot Dam loop in Zaandam/Amsterdam.

Clown Japie kan alles. Goochelen, jongleren, ballonnenpret, maar Clown Japie is vooral een showclown!
Hij steelt de harten van het publiek met zijn energieke en vrolijke uitstraling. Hij weet goed om te gaan met kinderen in verschillende leeftijden en zijn clownsgrappen zijn zeer komisch.


Aart Piraat
.

Aart piraat is natuurlijk zijn schat kwijt en vraagt aan alle kinderen om hem te helpen. De kinderen moeten wel eerst echte piraten worden.
En dan gebeurt het…….een piratenshow die u totaal niet verwacht.

Tussendoor gaan zij nog oefenen met schat zoeken, jongleert de piraat en spelen zij het spel kanonskogel trappen, waarbij alle kinderen een zwarte ballon aan een touwtje om hun enkel hebben zitten.
Een wervelende show, waarbij de artiest optimaal gebruik maakt van de ruimte die er is.
En de hongerige piraten komen niets te kort. Zij moeten echte piraten kost eten, droge beschuiten, en aan het eind van de reis mogen zij de snoepschat gaan zoeken!


Springkussen
.

En uiteraard zal er om overtollige energie kwijt te raken de hele middag een heerlijk springkussen zijn om even helemaal los te gaan.

 

TIJDEN: zodra de tijden bekend zijn, zullen we dat hier vermelden.


Een hele complete en gevarieerde kindermiddag van ongeveer 14.00 uur tot 17.00 uur.