Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Zomerfestival .IJmuiden van 18 juli tot en met 22 juli 2018

What The Funk komt optreden op zondag 22 juli 2018.

HAAS & HAAS SAMEN OP ÉÉN PODIUM!

De muziek op zondag 22 juli wordt sowieso episch!!

WHAT THE FUNK ft Funky Diva Ezz en Peter de Haas warmen jou op voor het waanzinnige optreden van André Hazes op deze laaatste zondag.

 

What The Funk is de feestband bij uitstek! Soul, Disco en Funk, meer feest dan je kunt hebben! De band bestaat staat uit vijf ervaren muzikanten, die hun sporen hebben verdiend hebben in diverse professionele en semi professionele bands. In ons ruim 15-jarige bestaan hebben we een breed repertoire opgebouwd, waarbij niet alleen het publiek, maar ook de muzikanten volledig uit hun dak gaan en zich volledig in het zweet werken!

De band speelt bekende dance-, funk-, soul-, rock- en disconummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Maar ook de hedendaagse swingende songs worden aan het repertoire toegevoegd. Alles komt langs, van Stevie Wonder, The Jackson 5, Tina Turner, Level 42, The Trammps tot Maroon Five, Joss Stone etc.

Samen met Peter de Haas zullen zij een roadtrip maken naar André Hazes…En zo verbinden zij de middag en de avond zodat er nog lang nagesproken zal worden!

See you all!

 

Muziek: 15.00 uur – 23.00 uur

GRATIS TOEGANG