Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Muziek op woensdag 19 juli - Zomerfestival.IJmuiden 2017

Muziek op woensdag 19 juli 2017.

De muziek op woensdag wordt kleurrijk! De zomer komt er aan! Dus stel je vakantie uit tot 24 juli!

Daan van Putten nodigt uit…
We gaan iets met kleuren doen…

 

Net zoals in 2016 heeft Local Boy Daan van Putten weer grote muzikanten uitgenodigd om een hele mooie avond neer te zetten. Het begint inmiddels traditie te worden en iedere keer lukt het Daan om de bezoekers te verrassen! Dit jaar komt de gelegenheidsband The Unicorns samen met bloedmooie zangeressen…

Let your colors shine

Feesten op de grootste kleurrijkste top 40 hits van o.a. Zara Larsson, Dua Lipa, Ke$ha, Bruno Mars, Kensington and many more! The Unicorns is het nieuwe muzikale uitstapje van Local Boyzz-gitarist en geboren IJmuidenaar Daan van Putten.

Vorig jaar nodigde de conservatorium alumni nog diverse TVOH-kandidaten uit, dit jaar deelt hij het podium met niemand minder dan Ravenna Moscoso, Laura Loeters en Sjoerd Arends.

Ravenna Moscoso is  zeer actief in het coverband circuit, schrijft voor diverse artiesten en was onlangs nog te horen op album van Lange Frans waar zij ook de hit “het laatste liedje” voor schreef. Laura Loeters is nog maar net een jaar terug uit Duitsland, waar zij 5 jaar heeft gewerkt als sessiemuzikant. In Nederland werkte zij samen met o.a. Hermes Houseband, Cor Bakker en vele andere. Sjoerd Arends, frontman van o.a. The Gentlemen, The Rich and Famous en SESSION staat bijna elk weekend op het podium. Ook was Sjoerd te zien in de Theaterproductie Holland Glorie en werkte hij samen met Leona Phillipo, Ernst Daniel Smit, Wieteke van Dort, Maarten van Roozendaal.

De band, onder bezielende leiding van Daan van Putten bestaat verder uit sessiemuzikanten Danny La Haye (Giovanca, Shirma Rouse), Sander de Bie en Michael Ehring, beiden (Shirma Rouse).

Het beloofd een bijzondere avond te gaan worden

DRESSCODE: Colorfull NEON

NEED WE SAY MORE?

 

En dat iets met kleuren??? Afwachten maar…

Beleef mee, zing mee en feest mee tot de laatste deuntjes!

See you all!

 

Muziek: 19.00 uur – 23.00 uur