Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Kortebaan van IJmuiden tijdens Zomerfestival.IJmuiden 2016

Rabobank IJmond Kortebaan van IJmuiden.

Voor de vijfde keer zal de Rabobank IJmond Kortebaan van IJmuiden gereden worden op de Kennemerlaan…Ieder jaar mooier en drukker…en daar zijn we trots op!

Zet u donderdag 20 juli 2017 alvast in uw agenda? Dan is het weer tijd voor spektakel in de mooiste laan van IJmuiden. We verwachten dit jaar een vol deelnemersveld.

De start is om 13.00 uur en zal tussen 18.00 en 19.00 uur uitmonden in een spannende eindstrijd. De totalisator staat aan de zuidkant van de Napierstraat. Vanaf 12.30 uur kan men daar terecht om een gokje te wagen. Wedden op de mogelijke winnaar kan al vanaf 1 euro. De Rabobank IJmond Kortebaan vindt plaats tussen het Marktplein en Edisonstraat.

Op het hospitalityplein bij de Napierstraat is er voldoende drinken en eten om de inwendige mens te verzorgen. Aan zowel de noord- als aan de zuidkant zijn de toiletten.

Na afloop gaat het feest aansluitend door op ons grote podium op het Kennemerplein met de waanzinnige band What The Funk ft Funky Diva Ezz en Peter de Haas!

We gaan er natuurlijk van uit dat ook deze vijfde keer de zon volop aanwezig is.

Dit jaar is de VIP-tent voor sponsoren en genodigden van Stichting Harddraverij IJmuiden en de organisatie van het Zomerfestival.IJmuiden er ook weer. Wilt u sponsoren en op deze manier in de VIP-tent netwerken en uw contacten onderhouden? Neem dan even contact op met de organisatie.

Wil je meer weten over de Kortebaan van IJmuiden, bezoek dan eens de website van Stichting Harddraverij IJmuiden: www.kortebaanijmuiden.nl

Zien we je donderdag 20 juli nog even?