Woensdag 18 juli t/m zondag 22 juli 2018
Foodmarkt tijdens Zomerfestival.IJmuiden 2016

Foodmarkt in zomerse sferen.

Zondag 23 juli zal de vijfde verjaardag van het Zomerfestival.IJmuiden wederom afgesloten worden met een gave food markt. Vorig jaar was een daverend succes met uitverkochte foodtrucks, een waanzinnig publiek en onwijze zomerse sferen…Dat gaan we dit jaar dunnetjes overdoen…Doe je mee?

Foodtrucks rollen IJmuiden binnen…nog steeds is de Foodmarkt tijdens het Zomerfestival.IJmuiden de drukst bezochte en met de meeste variatie aan foodtrucks in de gemeente Velsen! En daar zijn we trots op. Tijdens de Foodmarkt staan de verschillende foodtrucks en kitchen on wheels op de het Kennemerplein omgeven door een heerlijk terras en veel zand. Wie houdt er niet van verse lokale producten, producten van de boer en gerechten van over de hele wereld…
Dit jaar zal de Foodmarkt nog mooier en leuker worden dan vorig jaar met weer nieuwe foodtrucks! Houd je van lekker en gevarieerd eten? Dan ga je zeker aan je trekken komen…

Alle ingrediënten zijn op deze Foodmarkt aanwezig voor een onwijze beleving, originele gerechten, traditionele gerechten in een eigentijds jasje, gerechten gemaakt met passie, met een verhaal en met pure lokale ingrediënten. Het is te veel om op te noemen, dit kan u gewoon het beste zelf komen ervaren…Horeca-ondernemers, foodtrucks, rollende keukens en speciaalzaken presenteren vandaag hun kunsten aan u.

Vanaf ‘s middags 14.00 uur tot ‘s avonds 21.00 uur kunt u zich niet alleen culinair laten verwennen! Ook in 2017 zullen er weer heerlijke deuntjes zijn…van het duo Heer & Meester, Berenice van Leer en op saxofoon Susanne Alt. Dat betekent weer schoenen uit, voetjes in het zand en dansen maar!

Uiteraard sluiten we de Foodmarkt en het Zomerfestival.IJmuiden ook dit jaar af met een onwijze band en een uniek optreden van Xander de Buisonjé!

Laat je ons weten of je er ook weer bij bent?